Mevrouw de Boer

echt | persoonlijk | open minded | enthousiast

Mevrouw de Boer ziet dat vrouwen in de agrarische sector vaak veel ballen in de lucht houden of ballen die niet bij ze passen. Dat vrouwen de neiging hebben zichzelf achteraan te zetten, doordat ze zorgzaam zijn, oplossingsgericht en flexibel. Mevrouw de Boer houdt deze vrouwen een spiegel voor en helpt ze om in hun kracht te komen.

Mevrouw de Boer is opgericht door de zussen Marlies en Rianne van Zeeland, die alle ins en outs van een agrarische onderneming kennen. Zij zijn opgegroeid in een Brabants gezin met vier dochters, op een gemengd veehouderijbedrijf met melkkoeien en zeugen. De grootste passies die Marlies en Rianne delen, zijn het boerenleven, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.

Marlies en Rianne vormen samen met Dieuwke en Dorien  het Mevrouw de Boer-team, allen opgegroeid en/of wonend op een agrarisch bedrijf. Voor Mevrouw de Boer zet Dieuwke Verstraten zich in als coach en Dorien Geurts is de officemevrouw.

Mevrouw de Boer verzorgt trainingen, coachingsprogramma's en presentaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze programma's heeft Mevrouw de Boer exclusief ontwikkeld voor de agrarische sector.

Ben je benieuwd naar wat Mevrouw de Boer voor een agri vrouw kan betekenen? 
Lees hier onder het ervaringsverhaal van Anita Papen. 

'Ik voelde mezelf helemaal opladen'

Anita Papen koos vorig jaar voor het Mevrouw de Boer weekend. Maar eigenlijk gaf haar man haar het welbekende zetje... >> lees meer
Lees meer >>