Mevrouw de Boer

echt | persoonlijk | open minded | enthousiast

Mevrouw de Boer ziet dat vrouwen in de agrarische sector vaak veel ballen in de lucht houden of ballen die niet bij ze passen. Dat vrouwen de neiging hebben zichzelf achteraan te zetten, doordat ze zorgzaam zijn, oplossingsgericht en flexibel. Mevrouw de Boer houdt deze vrouwen een spiegel voor en helpt ze om in hun kracht te komen.

 

 

 

HET TEAM VAN MEVROUW DE BOER

Marlies en Rianne van Zeeland

Mevrouw de Boer is opgericht door de zussen Marlies en Rianne van Zeeland, die alle ins en outs van een agrarische onderneming kennen. Zij zijn opgegroeid in een Brabants gezin met vier dochters, op een gemengd veehouderijbedrijf met melkkoeien en zeugen. De grootste passies die Marlies en Rianne delen, zijn het boerenleven, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Daarnaast hebben ze allebei met hun man de zorg over twee (jonge) kinderen.

Dieuwke Verstraten-Ketelaars
Dieuwke is boerendochter en runt samen met haar man een melkveebedrijf in het Brabantse Boekel, waar ze twee familiebedrijven samen hebben gevoegd. Naast haar rol als partner, moeder, boerin en vriendin is ze coach bij Mevrouw de Boer. 'Ik voel me verbonden met Mevrouw de Boer, ik voel me verbonden met de agrarische vrouwen over de hele wereld en ik voel me verbonden met de missie van Marlies en Rianne.

Dorien Geurts
Dorien runt samen met haar man een varkenshouderij met akkerbouw, in het Brabantse Mill. Zij wonen met hun drie kinderen op het bedrijf. 30 jaar heb ik een fulltime baan gehad in de financiële sector en was ik thuis alleen "vrouw van de boer". Nu ben ik Office Mevrouw bij Mevrouw de Boer. Er was een tijd waarin ik droomde van deze baan waarin ik meer balans heb tussen werk en mijn rol als moeder, als partner en met het werk op onze boerderij. Nu is het werkelijkheid!

Mevrouw de Boer verzorgt trainingen, coachingsprogramma's en presentaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze programma's heeft Mevrouw de Boer exclusief ontwikkeld voor de agrarische sector.

Mevrouw de Boer Blogt (november 2019)

Als je nagaat wat je allemaal op de automatische piloot doet, dan kun je blijven schrijven. Die automatische piloot is soms heel handig en efficiënt, doordat je bepaalde dingen op routine doet hoef je er niet telkens opnieuw over na te denken.
Lees meer >>

Mevrouw de Boer blogt (oktober 2019)

Ken je dat? Je zoekt naar iets op je computer en je kan het niet vinden. Je voelt de frustratie opkomen. "Ik weet toch zeker dat ik het hier opgeslagen had!" Op zoek zijn naar iets kan gruwelijk veel tijd kosten. Je blijft aan het zoeken. Een aantal keer op dezelfde plekken. En je weet, dat je beter kan stoppen, maar je gaat toch door. Met als resultaat, dat je chagrijnig en moe wordt.
Lees meer >>

Mevrouw de Boer blogt (september 2019)

Daar zit ik dan. In ons kantoor in Uden. Het is dinsdagavond 9 uur en tijd voor onze strategische sessie. Alleen zit ik nu in m'n eentje, want Rianne is sinds twee weken met zwangerschapsverlof. Op deze avonden werken Rianne en ik normaal gezien 'aan' ons bedrijf. We stappen uit de actiemodus en in onze helikopter. Met deze - coole, fuchsia - helikopter voorzien van ons kleurrijke logo hangen we dan spreekwoordelijk boven ons bedrijf.
Lees meer >>

Ervaringsverhaal Agri-Vrouw Marit (over MdB Weekend 2018)

,,Je bent bij Mevrouw de Boer in de beste handen''


Marit koos vorig jaar voor het weekend van Mevrouw de Boer. ,,Ik ben echt op mijn gevoel afgegaan. Ik had niet echt een duidelijke coachingsvraag. Maar het idee van een weekend weg met andere agrarische vrouwen sprak mij enorm aan. Vol spanning vertrokken, maar bij de eerste kennismaking met de coaches en onder genot van een bakkie met de andere agrarische vrouwen, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Dit bijzondere weekend gun ik iedere agrarische vrouw!

Lees meer >>

Ervaringsverhaal Agri-Vrouw Anita Papen (over MdB Weekend 2018)

'Ik voelde mezelf helemaal opladen'

Gun jezelf dit weekend. Je bent het waard om jezelf te herontdekken!" Anita Papen koos vorig jaar voor het Mevrouw de Boer weekend. Maar eigenlijk gaf haar man haar het welbekende zetje. ,,Toen ik las wat het weekend inhield, was ik erg geraakt. Mijn man zei direct: als je de site je al zo aanspreekt, moet je gaan. Doe maar, wij regelen het hier!''

Anita: ,,Mijn fysiotherapeut had net een dag daarvoor tegen mij gezegd: ik wil graag dat je aan je mentale gezondheid gaat werken; ga iets doen voor jezelf, waar je blij van wordt.'' Toen ik las dat je tijdens het Mevrouw de Boer weekend tijd krijgt om te werken aan jezelf en je dromen, wist ik dat ik daar naartoe wilde.

Lees meer >>