Samenwerking

agrarische vrouwen | samen | persoonlijk

Mevrouw de Boer verzorgt trainingen, coaching en presentaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Marlies en Rianne hebben exclusief voor agrarische vrouwen een aantal sterke coachingsprogramma's ontwikkeld met als resultaat: meer energie, balans en voldoening. Mevrouw de Boer werkt graag samen met organisaties die óók willen bijdragen aan dit mooie resultaat.

BeLeef 2019

FoodUp! Brabant organiseert in samenwerking met Mevrouw de Boer hét inspiratie-event van het jaar voor de Brabantse agri-vrouw. Tijdens BeLeef 2019, dat plaatsvindt op 13 juni in het Inspyrium in Cuijk en gratis toegankelijk is, staan de vrouw en haar kracht centraal.

"Er is van alles gaande in de agrarische sector, de branche is enorm in beweging. De regelgeving wordt steeds uitgebreider en strenger, de maatschappij heeft overal een mening over. Veel agri-vrouwen beseffen diep van binnen dat ze hier wat mee moeten, maar vragen zich wel af wat dan precies en hoe, waar hebben ze invloed op? Tijdens BeLeef 2019 willen we hen door middel van kracht, inspiratie en vertrouwen aanzetten tot die eerste stap", aldus Tineke Laarhoven-Bom van FoodUp! Brabant. 

De dag staat in het teken van workshops, het delen van verhalen met elkaar en inspirerende sprekers die de deelnemers helpen op een andere manier naar hun situatie te kijken.

Meer informatie via www.beleef2019.nl

Rabobank Groene Hart Noord

De rol van vrouwen in de agrarische sector is heel belangrijk. Zij zijn de spil van het bedrijf en het gezin, een organisator, een duizendpoot. Ze houden veel ballen in de lucht. Héél veel ballen! Speciaal voor 75 vrouwen organiseerde Rabobank Groene Hart Noord op donderdag 4 oktober 2018 het Mevrouw de Boer Event.
Lees meer >>

Rabobank Agrarisch Advies Centrum

Marit van Bohemen duikt regelmatig op in de agrarische sector. Zodra Marlies haar tegen het lijf liep, klikte het direct. Marit en Marlies verzorgden samen de inspirerende workshop 'Imago en Succes' voor Rabobank Agrarisch Advies Centrum.

 

Lees meer >>

Agrifirm ledendagen

Ieder jaar organiseert de coöperatie Agrifirm haar inspirerende ledendagen. Wij verzorgde in 10 plaatsen de training Trots en Ondernemerschap

Lees meer >>

Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

De Kernwaarden van de Nederlandse varkenshouderij
Bij de vorige editie was Rianne aanwezig bij het Praktijksymposium met de presentatie Imago & Communicatie. Tijdens deze zesde editie hebben we de presentatie gebaseerd op concrete input van de professionals: varkenshouders.
Lees meer >>