Training

interactief I vrouwenpower I enthousiast

Een presentatie is inspirerend en zorgt voor bewustwording. Wil je echt patronen doorbreken, volg dan één van onze programma's. Presentaties die Mevrouw de Boer verzorgt staan in het teken van persoonlijke groei, doelen bereiken, in je kracht staan. Wie ben je, waar krijg je energie van, waarom doe je de dingen zoals je ze altijd doet?
Hieronder een overzicht van enkele presentaties die Mevrouw de Boer heeft verzorgd.
Lees meer >>

Kverneland

Kverneland weet hoe belangrijk de rol van de vrouw op het bedrijf is. Daarom organiseerde het bedrijf tijdens de ATH 2014 een high tea inclusief de training Het merk IK voor de dames.
Lees meer >>

Rouveen boerinnendag

Rouveen Kaasspecialiteiten produceert een groot aantal soorten kaas en is daardoor de meest veelzijdige kaasproducent in Europa. Er wordt 150 miljoen kg melk verwerkt tot kaasspecialiteiten voor de kaashandel in binnen- en buitenland. Dit mede dankzij meer dan 100 medewerkers.
Lees meer >>

Agrifirm ledendagen

Ieder jaar organiseert de coöperatie Agrifirm speciale ledendagen,
met als doel informeren en inspireren. Mevrouw de Boer verzorgde in 10 verschillende plaatsen in het land de training Trots en Ondernemerschap

Lees meer >>

Weidse Blik

Hoe weids is de blik van de boerin?
Regelmatig valt er een uitnodiging voor een ledendag op de mat. 

Het programma is vaak gericht op de technische onderdelen van het bedrijf.
Interessant! Toch zijn er veel meer 'onderdelen' waar een agrarische onderneming door draait. De spil van het bedrijf? De boerin!

Lees meer >>