Training en Coaching

energie l inzichten l vrouwenpower!

De rol van vrouwen in de agrarische sector is heel belangrijk. Of je nu zelf onderneemster bent, je partner ondersteunt en helpt, je hebt gekozen om voor de kinderen thuis te zijn of een baan buitenshuis hebt. Jij bent de spil. Mevrouw de Boer ziet dat agri-vrouwen heel veel ballen in de lucht houden en dus héél veel doen op een dag. Ze zorgen voor alles en iedereen en zetten zichzelf bijna automatisch op de laatste plaats. Herkenbaar? Blijft er ruimte over voor jezelf? En voel je aan het einde van de dag voldoening? Ruimte en voldoening zijn nodig om op te laden. Dát geeft energie en balans. Veel vrouwen zijn zich er niet van bewust hoe het anders kan. En dat is jammer. Want de tijd gaat zó snel, voor je het weet zijn we alweer vijf jaar verder. Geloof ons: het kán! En het is niet moeilijk. Wat is er nodig? Jij, een gezonde dosis lef en bereidheid om uit de automatische piloot te stappen.

Ben je bereid om in jezelf te investeren? Kijk hieronder naar ons aanbod en lees wat wij voor je kunnen betekenen. Klik op 'lees meer' voor meer informatie, om een belafspraak te maken met Mevrouw de Boer waarin we bespreken wat het beste bij je past en om je aan te melden.

Mevrouw de Boer Festival 2018

Op donderdag 15 november 2018 vindt het Mevrouw de Boer Festival plaats, een dag speciaal voor agri-vrouwen! Want wees nou eerlijk, een agri-vrouw zijn is topsport! Gun jezelf een dag in een relaxte festivalsfeer, even er tussenuit, andere vrouwen ontmoeten, opladen en aandacht voor jezelf: innerlijk en uiterlijk. De dag staat in het teken van 'lekker weg zijn', niks 'moeten' én geeft jou ook mooi inzichten waar je direct thuis mee aan de slag kunt.
Lees meer >>

Mevrouw de Boer Weekend 2018

Van 12 tot en met 14 oktober 2018 gaan we met twaalf vrouwen een heerlijk weekend weg. Tijdens dit weekend draait het om jou. Omdat je het verdient en omdat het meer oplevert dan 'te blijven doen wat je altijd deed'. We gunnen het jou dat je gaat zien dat er veel meer mogelijk is dan je nu denkt. Een weekend om nooit te vergeten vol met me-time, workshops die je inzichten geven en waardevolle contacten met vrouwen die jouw verhaal (her)kennen.

Lees meer >>

Mevrouw de Boer Jaarprogramma

Mevrouw de Boer geeft jou de kans om uit de drukte te stappen, op te laden én te zien waar jouw tijd naar toe gaat en te groeien.  Een jaar lang volg je samen met agri-vrouwen elke maand een energieke trainingsdag centraal in Nederland, op een sfeervolle locatie in de natuur. Tijdens deze dagen wordt helder wat jij wil, creëer je ruimte voor jezelf en krijg je grip op tijd. Je gaat DOEN wat goed voor jou is, jouw persoonlijke missie wordt werkelijkheid.
Lees meer >>

Mevrouw de Boer Coaching

Mevrouw de Boer biedt persoonlijke coachtrajecten aan. Drie, zes of twaalf maanden lang gaan we samen aan de slag om écht verandering te creëren, blijvende verandering. Je verrijkt jezelf met een andere kijk op je dagelijkse leven, en met zelfkennis. Samen werken we aan jouw helder doel en de realisatie hiervan. Je gaat doen wat bij je past, je krijgt grip op tijd en je idee of droom wordt werkelijkheid! Je gaat groeien en daardoor bereik je meer energie, balans en voldoening! Daarmee investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in je gezin en het bedrijf.
Lees meer >>