Training en Coaching

energie l inzichten l vrouwenpower!

Ben jij een vrouw in de agrarische sector die dagelijks veel ballen in de lucht houdt en zichzelf bijna automatisch op de laatste plek zet? Wil je meer inzicht in wie je bent en waarom je doet wat je doet? Zou je meer energie of balans kunnen gebruiken? Voel je je ontevreden? Of heb je een doel dat je wil bereiken, maar wat niet lukt? Ben je bereid om in jezelf te investeren? Kijk hieronder naar ons aanbod en lees wat wij voor je kunnen betekenen. Klik op 'lees meer' voor meer informatie, om een belafspraak te maken met Mevrouw de Boer waarin we bespreken wat het beste bij je past en om je aan te melden.

Mevrouw de Boer Event 2018

Op vrijdag 16 november 2018 vindt de Mevrouw de Boer Event plaats, een dag speciaal voor agri-vrouwen! Want ben nou eerlijk, een agri-vrouw zijn is topsport! Gun jezelf een dag in een relaxte festivalsfeer, lekker weg, andere vrouwen ontmoeten, opladen en verzorgen, zowel innerlijk als uiterlijk. De dag staat in het teken van 'lekker weg zijn', niks 'moeten' én geeft jou ook een mooi inzicht. Je kunt kiezen voor fijne en verrassende workshops.

Mevrouw de Boer Weekend 2018

Van 12 tot en met 14 oktober 2018 gaan we met twaalf vrouwen een heerlijk weekend weg. Tijdens dit weekend draait het om jou. Omdat je het verdient en omdat het meer oplevert dan 'te blijven doen wat je altijd deed'. We gunnen het jou dat je gaat zien dat er veel meer mogelijk is dan je nu denkt. Een weekend om nooit te vergeten vol met me-time, workshops die je inzichten geven en waardevolle contacten met vrouwen die jouw verhaal (her)kennen.

Lees meer >>

Lely en Mevrouw de Boer Weekend 2018

Lely Center Venray en Mevrouw de Boer organiseren samen een exclusief weekend, speciaal voor Lely vrouwen. Ben jij één van de twaalf vrouwen die van 31 augustus tot en met 2 september 2018 mee gaat en daarmee investeert in zichzelf? We gunnen het jou dat je gaat zien dat er veel meer mogelijk is dan je nu denkt. Een weekend om nooit te vergeten vol met me-time, workshops die je inzichten geven en waardevolle contacten met vrouwen die jouw verhaal (her)kennen.
Lees meer >>

Mevrouw de Boer Maandprogramma

Vier weken lang gaan we samen aan de slag om echt verandering te creëren, persoonlijk en zakelijk. Wat wil jij veranderen? Wat is je doel? In het maandprogramma investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in je gezin. Denk je dat het je tijd kost? Het levert juist tijd op! Én energie én meer balans.
Lees meer >>

Mevrouw de Boer 6 maanden programma

Zes maanden gaan we intensief aan de slag om écht verandering te creëren, blijvende verandering. Je verrijkt jezelf met een andere kijk op je dagelijkse leven, met zelfkennis en -groei, een helder doel voor jezelf dat je binnen een half jaar bereikt. Ben jij er klaar voor om eerlijk naar jezelf te kijken, in jezelf te investeren en te groeien?
Lees meer >>