Mevrouw de Boer

puur | persoonlijk | open minded | enthousiast

Mevrouw de Boer ziet dat vrouwen in de agrarische sector vaak veel ballen in de lucht houden of ballen die niet bij ze passen. Dat vrouwen de neiging hebben zichzelf achteraan te zetten, doordat ze zorgzaam zijn, oplossingsgericht en flexibel. Mevrouw de Boer houdt deze vrouwen een spiegel voor en helpt ze om in hun kracht te komen.

Mevrouw de Boer is opgericht door de zussen Marlies en Rianne van Zeeland, die alle ins en outs van een agrarische onderneming kennen. Zij zijn opgegroeid in een Brabants gezin met vier dochters, op een gemengd veehouderijbedrijf met melkkoeien en zeugen. De grootste passies die Marlies en Rianne delen, zijn het boerenleven, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.

Marlies en Rianne vormen samen met Dieuwke, Dorien en Anke het Mevrouw de Boer-team, allen opgegroeid en/of wonend op een agrarisch bedrijf. Voor Mevrouw de Boer zet Dieuwke Verstraten zich in als coach, Dorien Geurts is de officemevrouw en Anke van Raaij ondersteunt in de communicatie.

Mevrouw de Boer verzorgt trainingen, coachingsprogramma's en presentaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze programma's heeft Mevrouw de Boer exclusief ontwikkeld voor de agrarische sector.