Samenwerking

agrarische vrouwen | samen | persoonlijk

Mevrouw de Boer verzorgt trainingen, coaching en presentaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Marlies en Rianne hebben exclusief voor agrarische vrouwen een aantal sterke coachingsprogramma's ontwikkeld met als resultaat: meer energie, balans en voldoening. Mevrouw de Boer werkt graag samen met organisaties die óók willen bijdragen aan dit mooie resultaat.

Rabobank Groene Hart Noord

De rol van vrouwen in de agrarische sector is heel belangrijk. Jij bent de spil van het bedrijf en het gezin, een organisator, een duizendpoot. Je houdt veel ballen in de lucht. Héél veel ballen! Maar kom je ook toe aan tijd voor jezelf? Tijd om op te laden? Want dat is belangrijk voor je energie en balans. Speciaal voor jou organiseert Rabobank Groene Hart Noord op donderdag 4 oktober van 9.30 tot 14.30 uur het Mevrouw de Boer event.
Lees meer >>

Rabobank Agrarisch Advies Centrum

Marit van Bohemen duikt regelmatig op in de agrarische sector. Zodra Marlies haar tegen het lijf liep, klikte het direct. Marit en Marlies verzorgden samen de inspirerende workshop 'Imago en Succes' voor Rabobank Agrarisch Advies Centrum.

 

Lees meer >>

Agrifirm ledendagen

Ieder jaar organiseert de coöperatie Agrifirm speciale ledendagen,
met als doel informeren en inspireren. Mevrouw de Boer verzorgde in 10 verschillende plaatsen in het land de training Trots en Ondernemerschap

Lees meer >>

Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

De Kernwaarden van de Nederlandse varkenshouderij
Bij de vorige editie was Rianne aanwezig bij het Praktijksymposium met de presentatie Imago & Communicatie. Tijdens deze zesde editie hebben we de presentatie gebaseerd op concrete input van de professionals: varkenshouders.
Lees meer >>

Fruitcafé Druten

Imago & Inspiratie

Een enthousiaste club fruittelers en adviseurs organiseren een aantal keer per jaar het fruitcafé. 

Lees meer >>