Mevrouw de Boer Festival 2018

Een dag die uit BARST van de energie, inzichten, inspiratie, relaxed samen zijn: speciaal voor agrarische vrouwen. Het Mevrouw de Boer Festival!
We horen je denken: Oeh leuk, daar heb ik eig-en-lijk wel zin in.. Maar dan ben ik een héle dag weg. Weten ze wel wat ik daar allemaal voor moet doen? En wat haal ik daar dan uit? Pff, laat maar, ik ga wel een andere keer naar een workshop en dan ga ik die dag wel bij een vriendin een bakje koffie drinken. Dat is ook leuk en relaxed.

We horen je! En we snappen je! Je leest inspirerende berichten via Facebook en pikt hier en daar een interessante avondworkshop mee. Dat is allemaal een stuk makkelijker te regelen en heel inspirerend.
Maar weet je wat? Inspiratie doet NIKS voor je!

Hè?!
Ja, je leest het goed: inspiratie doet niks voor je, als je er niks mee doet.
Je kan dus super geïnspireerd worden door een webinar, een paar dagen later zijn die mooie inzichten en handvaten naar de achtergrond verdwenen en handel je vanuit je automatische piloot. Je hebt simpelweg geen tijd om bij jezelf na te gaan wat je anders zou doen in je reactie naar je kinderen, terwijl je aan het koken bent en eigenlijk nog even naar achteren moet om daar je werk af te ronden, oh ja en die mail staat nog open om te versturen.

Dat is waarom wij DOEN! Zelfs al ben je maar één dag bij ons, je gaat aan de slag. Én we leggen je in de watten. Op die manier heb je de perfecte combinatie: je bent er even uit, geniet en laadt op + je krijgt persoonlijke inzichten en neemt handvaten mee naar huis die je direct toe kan passen.

Dus: Ben je klaar met geleefd worden door de alledaagse drukte? Voel je dat er meer zit in het leven? Wil je eindelijk aan de slag met die droom die op de achtergrond blijft kriebelen? Wil je de automatische piloot uit zetten en weer zelf gaan sturen?

Kom op donderdag 15 november naar het Mevrouw de Boer Festival.
Genieten van een mooie, gezellig dag vol creativiteit, nieuwe inzichten, fijne muziek, herkenning, lekker eten en drinken en verrassende workshops. Met andere agrarische vrouwen die jou zó goed begrijpen. 

Praktische informatie op een rij:

Wie
Voor alle vrouwen in de agrarische sector. Of je nu zelf onderneemster bent, je jouw partner ondersteunt, je hebt gekozen om voor de kinderen thuis te zijn of een baan buitenshuis hebt. JIJ bent de spil.

Wanneer
Donderdag 15 november 2018 van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Waar
Vakantiepark Eigen wijze in Bant, Flevoland.

Ticket!
Klik hier en bestel je ticket! De investering is € 99,- (excl btw) inclusief workshops, lekker eten en drinken.

Meer info
Wil je graag eerst meer informatie over het festival? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Bel me voor meer info!

dit veld niet invullen s.v.p.