Presentatie & Dagvoorzitterschap

interactief l inspirerend l betrokken

Mevrouw de Boer klimt graag op het podium.  Met veel enthousiasme en plezier verzorgen Rianne en Marlies presentaties, trainingen of treden op als dagvoorzitter.

Het is een uitdaging om interactief met het publiek te stoeien over vraagstukken met betrekking tot communicatie in en rondom de agrarische sector. Dit resulteert in een inspirerende en leuke presentatie, wat wij als Brabanders ook erg belangrijk vinden.

In de rol van dagvoorzitter heeft Mevrouw de Boer als doel het evenement een extra tintje te geven, dit doet ze met enthousiasme en doortastendheid.

Rabobank Agrarisch Advies Centrum

Inspiratiesessie 'Imago en succes'

Marit van Bohemen duikt regelmatig op in de agrarische sector. Zodra Marlies haar tegen het lijf liep, klikte het direct. Marit en Marlies verzorgden samen de inspirerende workshop 'Imago en Succes' voor Rabobank Agrarisch Advies Centrum.

 

Lees meer >>

Rabobank Graafschap-Zuid

Trots en ondernemerschap!

Rabobank Graafschap-Zuid heeft een goed idee: samen met de agrarische leden genieten op Huntenpop. Maar, eerst even samen heerlijk eten en stilstaan bij de invloed van onze sector. 

Lees meer >>

Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid (6e editie)

De Kernwaarden van de Nederlandse varkenshouderij
Bij de vorige editie was Rianne aanwezig bij het Praktijksymposium met de presentatie Imago & Communicatie. Tijdens deze editie hebben we de presentatie gebaseerd op concrete input van de professionals: varkenshouders.
Lees meer >>

Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid (5e editie)

Hogere gezondheid voorop!
De ontwikkelingen binnen de sector varkenshouderij vragen om aandacht op het gebied van diergezondheid én de gezondheid van mensen in de omgeving. 

Lees meer >>

Fruitcafé Druten

Imago & Inspiratie

Een enthousiaste club fruittelers en adviseurs organiseren een aantal keer per jaar het fruitcafé. 

Lees meer >>

VAB Adviescongres

Boer zoekt Adviseur
Tijdens het eerste VAB congres vervulde Marlies de rol van dagvoorzitter. Het hele congres stond in het teken van de vraag: 'Hoe maakt de adviseur indruk op de klant?' (locatie Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem)
Lees meer >>

V-day Victoria Mengvoeders

In oktober hield het bedrijf Victoria Mengvoeders uit Veghel een seminar voor haar leden. De dag vond plaats in het PSV stadion in Eindhoven en werd geleid door Marcel Henst.
Lees meer >>