Nieuw programma: Just do it!

Just do it!
Wat brengen deze drie woorden bij jou teweeg?

Dat woordje 'Just' klink zo simpel hè?
Geen zorgen. Ik loop met je mee. En er lopen nog 5 andere agri-vrouwen naast je, die je precies begrijpen, omdat ze voor hetzelfde gaan als jij:


Niets minder dan van je droom werkelijkheid maken.

Je voelt dat het tijd is voor verandering. Een grote verandering. Op het gebied van jouw rol, jouw onderneming, jullie onderneming of op een ander vlak. Wat het ook is, je voelt het vuur van binnen. Je wilt hier mee aan de slag maar.. Hoe dan?! 


Nou, tijdens dit programma dus. Je gaat vanaf september 2022 een half jaar samen met 5 andere vrouwen hetzelfde doel achterna: Just do it. En ik - Rianne - loop met je mee. Als trainster, coach, vrouw, moeder, boerendochter. Als fan van de kracht van intuïtie, familieopstellingen, NLP, ice man, persoonlijke groei, boeren (eigen-)wijsheid & relaties. Daarnaast heb ik een krachtig netwerk van professionals om me heen, die ik in kan schakelen als dat nodig blijkt te zijn. 

In dit programma draait het om wat jij nodig hebt om te komen waar jij wil zijn. 

Tromgeroffel

Voor het eerst in de Mevrouw de Boer geschiedenis, nodigen we nu ook je partner uit om een live dag en coachgesprek bij te wonen. Dit is optioneel. Onze ervaring is dat samen groeien echt leuker is dan alleen. En ook een stuk effectiever trouwens. Voor jullie als partner, voor jullie gezin en voor het bedrijf. 

Benieuwd of dit iets voor jou is? 
> Ben je agri vrouw?
> Heb je een droom die op je wacht?
> Heb je al vlieguren in persoonlijke ontwikkeling? 
> Kijk je er naar uit om nu echt door te pakken en ben je klaar met excuses of omleidingen? 
Plan dan hier een vrijblijvend gesprek, samen gaan we onderzoeken of dit programma (nu) bij je past.
Ik kijk er naar uit om je te spreken! 

Als je vragen hebt, stuur me dan een app: 06 48 35 02 66 of e-mail: rianne@mevr-de-boer.com.

Tot snel!