Mevrouw de Boer Weekend 2021

Mevrouw de Boer Weekend – vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober 2021
                                     'Ik had het nooit willen missen.'

Wat als je jezelf dit najaar een heel weekend weg gunt? Tijd en ruimte vrij maken voor jezelf. Misschien denk je dan al heel snel: Dat kan toch helemaal niet, HOE regel ik dat dan?! Omdat je – net als veel andere vrouwen in de agrarische sector – ontzettend veel ballen in de lucht houdt. Ballen die energie brengen, maar ook ballen waardoor je energie verliest. En door al die ballen, blijft er nu eenmaal weinig tijd over voor jezelf. 'Tja, zo gaat dat in de agrarische sector.' Maar is dat ook wat je wil?

En stel je eens voor... genieten in een mooie omgeving en even niets 'moeten'. Lekker relaxen, inspiratie en inzichten liggen voor het oprapen, tijd voor jezelf, verhalen delen met vrouwen die je met een half woord begrijpen en vooral NIET koken en NIET opruimen ; )

Dit is wat we ieder jaar weer zien: Doordat je van een afstand en vanuit een relax-modus kijkt naar jouw en jullie leven ga je zien wat je graag anders wil en anders kan doen voor meer energie, balans en voldoening voor jou. Het hoeft niet heel groots te zijn wat je anders zou willen en misschien kun je dat nu ook nog helemaal niet bedenken. Onze ervaring is dat jouw inzichten positieve impact hebben voor je hele gezin en zelfs voor het bedrijf. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een weekendje met Mevrouw de Boer op pad, om uit de automatische piloot te stappen want door 'te blijven doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg', aldus Einstein.

'Wat een waardevolle ervaring 💚 Mocht je als agri-vrouw nog twijfelen om mee te doen, dan zijn er -zeker weten- minimaal 11 vrouwen met mij die met heel hun hart zeggen: DOEN! Het is een supergezellig weekend! In het verhaal van iedere mede-agrivrouw herken je wel een stukje. Soms is dat confronterend, maar de herkenbaarheid is vooral heel fijn en zorgt soms voor hilarische gesprekken. Daarnaast schept het weekend ruimte en rust voor jezelf. Het is een soort van persoonlijke APK: Klopt alles nog voor jou? Wat wil je veranderen of aanpakken?- De dingetjes die piepen en kraken stel je zelf bij, maar daarbij krijg je fijne begeleiding, de olie die alles weer soepel doet lopen.'
Deelneemster 2018

Rianne van Mevrouw de Boer: 'Wij geloven dat als je tijd neemt om stil te staan, dat er dan ruimte ontstaat. Ruimte om te gaan zien wat voor jou belangrijk is in het leven en op basis daarvan kun je keuzes gaan maken: Wat mag er anders en wat mag er zo blijven? Je hoeft echt niet in één weekend heel je leven om te gooien, het zijn vaak de kleine dingen die het doen.' 

Daarom organiseren we het Mevrouw de Boer weekend! Een weekend waarin het om jou draait. Wij nemen tijd voor jou en we zorgen voor lekker eten, fijne bedden, doeltreffende workshops en tijd om te relaxen. 


'Een fantastisch weekend vol verwennerij, samen met andere agri-ladies, waar je er ook nog eens achter komt wat werkelijk belangrijk voor je is en hoe dat te bereiken. Het is mij duidelijk geworden dat ik echt op een volgend level ben aangekomen, ik heb prachtige stappen gezet en voel me energieker dan ik me in lange tijd heb gevoeld.'
Betty, weekend 2018

Wil je mee of heb je vragen over het Mevrouw de Boer weekend >> klik hier om een bel-afspraak te maken. 

Het Mevrouw de Boer Weekend in een notendop
Ieder jaar zitten we op zondag met roodgloeiende wangen van trots te luisteren naar hoe de deelneemsters het weekend ervaren hebben en wat het ze heeft opgeleverd. Wat we ook steevast horen is: 'Dit zouden alle agri-vrouwen moeten doen!' en 'Het is eigenlijk niet te beschrijven hoeveel dit weekend voor mij heeft betekent'. We gaan toch een poging wagen om het te beschrijven:

* Eye-openers en praktische handvaten die je thuis direct kan toepassen voor meer energie, balans en voldoening.

* Opladen en relaxen.

* Je leert meer over jezelf: je weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost.

* Je ontdekt wat je wil en hoe je dat kan bereiken doordat je concrete handvaten krijgt.

* Waardevolle contacten met agri-vrouwen, die jou met een half woord begrijpen.

* Kampvuur, gezelligheid, lekker eten, even wennen dat je niet hoeft te koken of hoeft op te ruimen.

* Het Mevrouw de Boer team staat 24/7 voor je klaar.

* Het thuisfront ziet dat ze zich zonder jou kunnen redden, wat voor jullie allemaal heel waardevol is ; )

* Maar wat misschien wel de meeste impact heeft: Tijd.


Of zoals deze vrouw het omschrijft:
'Ik krijg nog steeds een lach op mijn gezicht als ik aan het weekend terug denk! Voor mij was het echt oprecht het leukste, verhelderenste, gezelligste en gemoedelijke weekend sinds lange tijd. Ik had het nooit willen missen!'

Het Mevrouw de Boer Weekend => Wellicht dit jaar jóuw Mevrouw de Boer Weekend. Van 22 t/m 24 oktober 2021. Zorg dat je er op tijd bij bent, want ieder jaar was het weekend uitverkocht!

>> Durf je te kiezen voor jezelf?
>> Durf je in jezelf te investeren?
>> Heb je zin in een onvergetelijk weekend?

>> Met een groep vrouwen die je met een half woord begrijpen?
>> Klik hier om een belafspraak te maken. 

 

We laten een paar vrouwen aan het woord, want wie kan er nou beter uitleggen wat het Mevrouw de Boer Weekend oplevert dan zij?


Het is echt een weekend voor jou, dat je jezelf kunt ontdekken en aan jezelf kunt werken. Tevens is het een heerlijk ontspannen, relaxed weekend, waarin niets MOET, alles mag en je alle dagen ontzettend verwend word. Het is een investering in jezelf, welke het MEER dan waard is! Toen ik afgelopen zondag thuis kwam van het Mevrouw de Boer Weekend, realiseerde ik me, dat alles boven mijn verwachting was. Zo gemoedelijk, open en professioneel als jullie als team samen aan de slag zijn gegaan en ons een duw in de goede richting hebben weten te geven.' 
Joyce


'Warm ontvangst, bijzondere contacten, herkenning met elkaar, goed verzorgd. Het is een goede investering. Ik ben zoveel rijker en toch echt met een dosis meer zelfvertrouwen thuis gekomen. Dit weekend heb ik heel veel dingen overwonnen:
Eerst al het alleen ergens naar toe (nou ja, eerst de stap van aanmelding...in een opwelling gedaan..maar het geeft mij wel weer aan dat mijn intuïtie goed is en ik vaker moet doen wat ik wil of wat me goed lijkt!). Dan het spannende contact met op dat moment vreemden, maar dat is ook wel heel erg fijn, het vertrouwen dat er uitgestraald wordt door Mevrouw de Boer, doordat dan ook iedereen open durft en wil zijn. Eigenlijk zijn alle onderdelen een 10 waard! Ik ben vervuld van dankbaarheid en nogmaals...ik hoop zo dat ik deze flow vast hou want ik kan dan zoveel meer aan!!'
Anita


Wil je mee of heb je vragen over het Mevrouw de Boer weekend >> klik hier om een bel-afspraak met ons te maken. Je kan ons àlles vragen en samen met Rianne of Marlies ontdekken wat jouw doel is (wat nu nog niet concreet hoeft te zijn, dat komt wel in het gesprek) en of het Mevrouw de Boer Weekend iets voor je is. 

We zien je graag in oktober!