Mevrouw de Boer Jaarprogramma: Route'22

Route'22
Vanaf april 2022 gaan we een jaar lang op reis! Je maakt helder wat je bestemming wordt, je stippelt jouw persoonlijke route uit en dan is het tijd om op avontuur te gaan.

Mevrouw de Boer geeft jou de kans om uit de drukte te stappen, op te laden én te groeien. Samen met 5 andere agri-vrouwen volg je elke maand een energieke trainingsdag op een sfeervolle locatie in de natuur. Tijdens deze dagen creëer je ruimte voor jezelf, krijg je grip op tijd en op jouw taken en wordt helder wat je echt wilt. Je gaat DOEN wat goed voor jou is, uitstellen is verleden tijd. 

Dit Jaarprogramma is speciaal voor agrarische vrouwen. Of je nu zelf onderneemster bent, een baan buitenshuis hebt, je partner ondersteunt of hebt gekozen om voor de kinderen thuis te zijn. Agri-vrouwen begrijpen elkaar met een half woord, doordat ze allemaal te maken hebben met de dynamiek van een agrarische onderneming en de uitdagingen die daarbij horen. 

'Ik richt me meer op mezelf, in plaats van op de ander. Ik voel me veel vrijer.'
Deelneemster Route'21

Tijdens 10 live dagen komen de thema's aan bod waar je als agrarische vrouw echt mee vooruit komt. Daarnaast gaan we tijdens 1-op-1 coachgesprekken dieper in op jouw persoonlijke vragen. De live dagen zijn interactieve dagen, allemaal in een vertrouwde en veilige omgeving, met puur en lekker eten en drinken. Je wordt begeleid door Rianne van Zeeland; Boerendochter, vrouw, moeder, trainster en coach. Ik ben fan van de kracht van intuïtie, familieopstellingen, NLP, ice man, persoonlijke groei, boeren (eigen-)wijsheid & relaties.Het resultaat in een notendop: meer energie, balans en voldoening. Of zoals deze deelneemster van afgelopen jaar zo mooi samen vat: 'Ik voel me jonger en heb weer veel meer plezier!'

Ben je klaar voor een volgende stap in jouw en jullie leven?
Loop je al een tijdje rond met 1001 ideeën, maar kom je niet tot uitvoering?
Ben je benieuwd wat er nog meer in het leven zit?
Wil je meer tijd doorbrengen met mensen die je met een half woord begrijpen?
Zoek je naar meer energie, balans en voldoening in je dagelijks leven?
Of gewoon naar meer plezier?

Maak dan nu een afspraak met Rianne!
> We gaan in 30 minuten jouw doelen en dromen voor 2022 concreet maken.
> Samen onderzoeken we direct of Mevrouw de Boer iets voor je kan betekenen.
Klik hier om een afspraak via zoom in te plannen.

Voel je 'dit is iets voor mij!'? Er zijn altijd 1.000 redenen om iets niet te doen...Maar wat is nou die ene reden om het wél te doen? 
Vandaag begint de rest van je leven <3

Ik spreek je graag!